Etichete

Da! E corect ce am intrebat. Criza economica ne face sa cautam multe oferte tentante nu de lene sau din cauza ca nu am putea lucra altceva ci pentru simplul fapt ca nu este altceva. Locurile de munca devin din ce in ce mai rare si nu datorita tehnologizarii. Sunt sigur ca la un moment dat, in timp,  cand industria noastra se va robotiza, va fi din nou o criza de locuri de munca. Dar mai e pana atunci. Intrebarea cum sa faci bani apare in mintea oricarui om. Cei care vor sa lucreze cinstit bineinteles ca vor gasi mai greu raspuns la asta.  Oricine isi doreste sa faca bani pe net de acasa. Unii viseaza sa faca tot atat de multi cat un seic arab, altii vor sa isi stranga cel putin banii de facturi si de chirie lunara.

Asa cum am discutat si intr-un post anterior, ”intreprinzatorii” au gasit metoda si o perfectioneaza pe zi ce trece. Metodele de deceptie sunt foarte utile. Cum sa te feresti de excroci pe net? Asta ar trebui sa fie intrebarea numarul unu. Da! Cauti cu buna credinta o metoda de a castiga un ban in plus de acasa si gasesti tot soiul de site-uri care se intind pana in China. Cred ca ati intalnit cel putin o data o pagina care are e o marturie mai lunga decat Mizerabilii lui Victor Hugo din care reiese cum respectivul s-a capatuit pe viata iar tu trebuie sa platesti niste bani pentru produsul ala care de multe ori e o colectie de articole pe care le gasesti cautand prin Google. Eu unul nu rezist sa citesc cateva zile o asemenea pagina care te duce si te aduce prin toate deceptiile posibile pentru a-ti lua banii. Oricum oamenii vor sa fie inselati din moment ce asemenea pagini prospera.

Sa revin la subiect. Paginile cele mai intalnite sunt cele care incep sa iti spuna cum vei castiga zeci sute de euro pe luna, doar nu pe Pamant. Primul semn care ar trebui sa te indeparteze de pagina aia este momentul in care iti da un bonus de intrare! Bonusul poate sa fie de la 1 dolar pana la cateva zeci. Nu are importanta pentru ca nu ii vei putea scoate in timpul vietii tale din contul lor virtual. Sa-ti spun de ce. In primul rand trebuie sa faci referali cu zecile nu cativa. Alt timp consumat inutil. Faci referali, baza de date a site-ului se reseteaza si ai muncit degeaba.

Sa mai spuna cineva ca poti face bani pe net din afisare pagini sau click uri fara efort. E o mare minciuna. Chiar daca ai avea electrozi pe cap si tot ai face un efort. Trebuie sa muncesti ceva pentru ei nu! Am testat cateva pagini care promit sa plateasca din clic uri sau din afisare banere. Ei bine nu vei face nimic, nici un cent. Majoritatea au un numar de 5-10 bannere pe care sa le accesezi zilnic. Nimic rau din asta. Doar poti face asa ceva cam in 30 minute pe zi.  Sa spunem ca zilnic timp de 30 de zile accesezi cate 10 bannere iar la sfarsitul lunii vei fi accesat 300 de pagini. Vei avea in cont 300 de dude (pentru obscuritate nu vor fi centi vor fi denumiti oricum le va trece prin minte (”intreprinzatorilor”). Vor ”calcula” balanta contului tau la sfarsitul lunii si vei afla cu stupoare ca fiecare link a valorat 0,001 centi sau mai putin si vei avea in cont o fabuloasa suma de pana la un dolar.

Alti smecheri sunt cei care te pun sa accesezi pagini si sa ”castigi premii”! In cazul asta cei mai inselati sunt cei care au platit pentru publicitate pe paginile astea. Sa fim seriosi! Membrii unei asemenea pagini sunt interesati sa isi stranga limita de ”dude” care le va permite sa participe la concursul cu premii. O asemena publicitatea e cea mai mare pierdere de bani.  Poate sa fie  in concurs si cel mai mare diamant din lume ala de a costat 25 de milioane de dolari pentru ca oricum nimeni nu va castiga niciodata dintre membri si dintre cei care fac publicitate.

Oricum daca vrei sa pierzi timpul lunar sa castigi intre 0,10 – 1 dolar pe luna iti recomand cateva siteuri. Link-urile nu contin referral

www.trekpay.com

www.paid2youtube.com

Reclame