Etichete

,

Oare nu ar fi extraordinar de bine daca ai porni calculatorul ai da cateva clicuri si banii s-ar strange cat mai multi? Cred ca iti e cunoscuta povestea lui Pinochio, daca nu viziteaza Scribd cauta povestea si reciteste. Vei observa ca tehnica pe care a folosit-o vulpoiul sa ia banii lui Pinochio este folosita si de multi „intreprinzatori” pe internet care iti promit o multime doar pentru a-ti lua banii aia putini dandu-ti in schimb speranta de mai bun, iar la sfarsit sa te lase cu gustul amar al inselarii. De fapt cine se poate gandi ca pierde o suma marunta de vreo cateva sute de lei noi, cand are speranta de a castiga milioane … de euro.

Te-ai intalnit cu tehnica asta?

Tu te deplasezi la serviciu pe jos si de multe ori incaltarile tale arata asa:

Da? Unde locuiesti tu se intampla des sa vezi asta?

Da? De multe ori de-abia ai bani sa mananci si asta?

AM O METODA CARE TE VA AJUTA SA SCAPI DE GRIJILE ASTEA!


Incepe sa sune cunoscut nu? Stai ca mai e! Magia nu e completa fara urmatoarele fraze:


Vrei sa locuiesti aici?


Si sa conduci asa ceva?


Si fiecare masa sa arate asa?Te asteapta bogatii nemasurate, si nu trebuie sa depui efort. Metoda asta este atat de simpla si sigura si fara riscuri. Doar trebuie sa platesti o suma de inceput (care deobicei este de doua trei ori cat castigi daca lucrezi normal).  Vrei sa spui ca ai renunta la toate aceste lucruri bune de frica riscului de a pierde acea suma mica?


Da! Metoda asta exista! Este rafinata pe fiecare zi de ”intreprinzatori”! Si va prospera pentru ca ne dorim sa castigam bani multi, si repede. De multe ori vedem capcana, dar se intampla ca cel putin o data in viata sa intalnesti un maestru in arta asta de a scoate bani de la oamenii cu venituri mai modeste incat nu descoperi ca ai fost inselat decat cand e prea tarziu.


Ramane doar sa citim mai mult, sa intrebam mai mult. Si sa incercam sa credem ca nu vom cadea pe mainile unui asemenea individ.

Reclame