Etichete

, , ,

Am selectat din cele cateva sute de site-uri de acest gen doar 10, care sper sa va para utile. Aceste site-uri gratuite permit de la redimensionarea imaginii, efectuarea catorva corectii asupra imaginii pana la mai complexele combinari de imagini pentru a efectua un fotomontaj, sau adaugarea de text pe imagine sau de rame la poze.

  1. fotoflexer
  2. picnik
  3. splashup
  4. aviary este destinat unor utilizatori avansati in prelucrarea imaginii. Are o multime de functii pe care ti le doresti la softul tau de prelucrare a imaginii instalat pe calculator.   Asta nu inseamna ca un incepator nu il poate folosi, fara a avea notiuni de layers, masti, selectie din masti, schimbarea opacitatii straturilor, etc.  De altfel sunt o multime de filmulete pe youtube in care este prezentat modul de lucru in aviary
  5. pixelr este preferatul meu in prelucrarea pozelor online, pentru ca este cel mai simplu de folosit, dar si pentru faptul ca nu ai nevoie de o conexiune foarte rapida la internet pentru a-l folosi cum este nevoie in aviary
  6. pizap Este cel mai simplu de folosit. Incarci fotografia, si incepi sa adaugi diferite obiecte pe imagine. Cu putina imaginatie poti face din imagine o caricatura foarte amuzanta, cu biblioteca de ochi, nasuri, coafuri, etc.  pe care o cuprinde acest site. De asemenea poti sa adaugi niste efecte fotografiei, cum ar fi clasicul sepia.
  7. drpic este un site care te ajuta sa iti redimensionezi fotografia, sa ii adaugi o rama simpla, sa ii adaugi efectul de pictura in ulei.
  8. sumopaint este pentru cei talentati la desen, care nu gasesc in paint instrumentele care sa le dezlantuie creativitatea.
  9. pixenate
  10. lunapic

Cam asta este scurta mea colectie de pagini care permit modificare online a imaginilor, gratuit, fara a fi nevoie sa iti faci cont pentru a le utiliza.

 

Reclame