Etichete

, , ,

LG KS360 full qwerty este un telefon cu browser xhtml pentru conectare la internet

lg-ks360-handset-1

Este un telefon robust despre care, dupa ce l-am utilizat o perioada, pot spune ca isi merita banii. Un link catre un film pe Youtube sa va dati seama despre ce vorbesc.

Dispune de un player mp3, mp4, 3gp. Are un editor destul de util pentru fotografii, pentru ca poti adauga si text pe o imagine, si niste rame foto si clasicele modificari ale fotografiilor, alb negru, sepia, si altele.

Are un radio FM foarte puternic, pentru ca poate sa receptioneze semnal si in zone cu acoperire mai slaba a unui post de radio.

Functia de baza a lui, in afara de apelat este aceea de a putea fi folosit in IM cum ar fi Yahoo messenger, dar poate fi folosit si pentru a citi stirile pe net, sau orice altceva, cu ajutorul aplicatiei opera mini. Se pot instala pe el si alte aplicatii java pentru telefoane mobile disponibile pe pagina google mobile. Poate fi folosit si pentru a citi si trimite mailuri. Are si un viewer de documente text si chiar unele pdf uri pe care se poate face zoom.

Acumulatorul permite o autonomie de cateva ore atunci cand este folosit pentru yahoo messenger sau pentru internet sau de pana la 4 zile atunci cand este folosit doar pentru apeluri.

Slide-ul este solid, nu scartaie sau sa se miste.

Are un fel de touch screen util doar cand telefonul este inchis pentru a forma un numar de telefon. Pentru a apela din agenda in schimb trebuie glisat slide-ul pentru a tasta numele celui pe care dorim sa il apelam. Nu are integrat in alta parte functia de touchscreen.

Aparatul foto este de 2 mpx. Pentru exemplificare am pus cateva poze facute cu el.

090728_124709

090824_202443

Voi ce parere aveti despre el?

Reclame