Exista cateva gadget -uri care pot sa afiseze carti format electronic asa cum stim cu totii: pda urile, telefoanele mobile de ultima generatie si ebook reader – ele care sunt si mai scumpe.
Un model interesant este Foxit eslick care este la un pret de 299,99$ pe pagina producatorului . Are capacitatea de 2gb, ecran destul de mare. Are functie mp3 player.
Un alt Ebook reader este Cybook Gen3 care impresioneaza cu durata bateriei 8000 de refresh uri la o incarcare. Aparatul nu consuma atunci cand afisaza o singura pagina. Un cititor care citeste o carte de 320 de pagini pe zi are posibilitatea sa aiba incarcat aparatul 25 de zile.
Mai este si Amazon kindle Este un dispozitiv electronic wireless, care poate downloada carti format electronic de pe amazon, ziare, etc.
iRex Digital Reader DR 1000 S vine cu un ecran tactil si cu un stilus pentru a fi folosit pe post de carnetel de notite.
Oferta de dispozitive este foarte variata, fiecare avand caracteristici specifice, dar si caracteristici comune oricarui ebook reader.
Daca ele vor intra in utilizarea cotidiana asa cum au facut-o telefoanele mobile ramane de vazut. Producatorii lor se vor stradui sa ne surprinda cu functiile si usurinta in utilizare.

Reclame